BellaItalia.reismee.nl

Zondagavond: Menu du chef

Het diner zondagavond in het hotel was een " traktatie" (ik kon Carmel niet goed uitleggen of vertalen wat een traktatie in het Engels is). Het was heerlijk; het voorgerecht bestond uit kreeft op een bedje van (boter)sla en andere heerlijkheden, het hoofdgerecht was heel bijzonder: tong met spinazie, wilde paddestoelen en asperges ingepakt in plastic folie, dat aan tafel werd opengeknipt, daarna een heel zacht en romig geitenkaasje (waarvan ik dacht dat dat het nagerecht was ...) en als desert een chocoladebal gevuld met ijs en ander lekkers (bosvruchten); de foto's zullen enigszins de beschrijving kunnen vertalen. De bergen buitenlucht zorgde ervoor dat ik rond 23:00 uur toch maar naar m'n mandje vertrok en Erik en Frans verbleven nog even buiten op het terras, vergezeld van sterke drank ...

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!