Zondagavond: Menu du chef
26 aug. 2012
🇨ðŸ‡
vanuit Zwitserland
Het diner zondagavond in het hotel was een " traktatie" (ik kon Carmel niet goed uitleggen of vertalen wat een traktatie in het Engels is). Het was heerlijk; het voorgerecht bestond uit kreeft op een
bedje van (boter)sla en andere heerlijkheden, het hoofdgerecht was heel bijzonder: tong met spinazie, wilde paddestoelen en asperges ingepakt in plastic folie, dat aan tafel werd opengeknipt, daarna
een heel zacht en romig geitenkaasje (waarvan ik dacht dat dat het nagerecht was ...) en als desert een chocoladebal gevuld met ijs en ander lekkers (bosvruchten); de foto's zullen enigszins de
beschrijving kunnen vertalen. De bergen buitenlucht zorgde ervoor dat ik rond 23:00 uur toch maar naar m'n mandje vertrok en Erik en Frans verbleven nog even buiten op het terras, vergezeld van
sterke drank ...
Reacties
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}
Reageer
Laat een reactie achter!
De volgende fout is opgetreden
- {{ error }}
Je reactie is opgeslagen!